سفر انگلستان و خط ديورند

سفیر انگلیس در کابل: 

خط دیورند مرز رسمی افغانستان و پاکستان است/ از استراتژی جدید واشنگتن در افغانستان حمایت می‌کنیم 

شناسه خبر: 1563712 سرویس: بین الملل 
نیکلاس کی

سفیر انگلیس در کابل اظهار داشت: خط دیورند از نظر انگلیس و جامعه جهانی مرز رسمی بین افغانستان و پاکستان است ، انگلیس از استراتژی جدید واشنگتن مبنی بر اینکه طالبان از طریق نظامی برنده نخواهند شد حمایت می‌کند. 

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «نیکلاس کی» سفیر انگلیس در افغانستان به «بی‌بی‌سی» گفت: انگلیس از استراتژی جدید واشنگتن در افغانستان حمایت می‌کند و طالبان با ادامه جنگ نمی‌توانند در آینده سیاسی این کشور سهیم شوند.
وی افزود، اگر طالبان برنامه‌ای سیاسی برای افغانستان دارند باید با دولت افغانستان مصالحه کنند در غیر این صورت نمی‌توانند از طریق نظامی به اهداف خود دست یابند.
سفیر انگلیس در کابل گفت: ما از اسلام‌آباد می‌خواهیم از پناه گرفتن مخالفان مسلح دولت در خاک این کشور جلوگیری کرده و مانع ورود آنها به افغانستان شود.
نیکلاس کی درباره ساخت حصار مرزی در خط دیورند توسط ارتش پاکستان اظهار داشت: اسلام‌آباد حق دارد درباره مدیریت مرزهای کشورش طوری که می‌خواهد عمل کند.
وی در ادامه تصریح کرد خط دیورند از نظر انگلیس و جامعه جهانی به عنوان مرز رسمی بین دو کشور شناخته شده است.
هفته گذشته مقام ارشد ارتش پاکستان اعلام کرد که ارتش این کشور در نظر دارد تا ساخت 2500 کیلومتر حصار مرزی در خط دیورند با افغانستان را تا سال 2018 میلادی به پایان برساند.
خط فرضی دیورند که در سال 1893 و دوران استعمار انگلیسی‌ها ترسیم شد تا کنون از سوی دولت افغانستان به عنوان مرزی رسمی دو کشور به رسمیت شناخته نشده است.
«حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان چندی قبل گفته بود که خط دیورند زمانی از سوی استعمار انگلیس بر افغانستان تحمیل شد که پاکستان تشکیل نشده بود و در حال حاضر نیز زمان معاهده دیورند به پایان رسیده است.
اخیرا «زاهد نصرالله» سفیر پاکستان در نشست خبری در کابل گفته بود، گرچه دولت افغانستان خط دیورند را به عنوان مرز بین دو کشور به رسمیت نمی‌شناسد اما به عنوان خط ترسیم شده بین دو کشور به رسمیت می‌شناسد پس پاکستان حق دارد تا در خاک این کشور حصار مرزی اعمار کند.

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

پنج اقتصاد برگ جهان

مصر پایتخت اداری جدید را با هزینه ۴۵ میلیارد دلار می‌سازد

آب درمانی" مزایا و مضرات