خبر

Just now

تاجیکستان 13 مرد را به اتهام برافراشتن پرچم داعش زندانی کرد

محکمه‌ای در تاجیکستان 13 مرد را به اتهام برافراشتن پرچم گروه "دولت اسلامی" یا داعش به حبس طولانی مدت محکوم کرده است. اما گروه‌های حقوق بشری می گویند که این محاکمه ها تلاشی برای سرکوب گروه‌های دینی است.
Symbolbild - Flagge ISIS
این 13 مرد از شهر نارک به اتهام تلاش به براندازی نظم قانون اساسی، فراخواندن اعمال افراط گرایانه و سازماندهی گروه جنایی به حبس‌های میان 10 تا 25 سال محکوم شدند.
محکمه محلی ولایت ختلان گفت که این مردان «به یک دسته جنایی پیوسته بودند که هدف‌اش تبلیغات افکار تروریستی گروه "دولت اسلامی" بوده است.»
به گفته وزارت داخله تاجیکستان، دست کم یک هزار شهروند این کشور به شمول فرمانده پیشین نیروهای ویژه آن که سال گذشته ترک وظیفه کرده بود در صفوف داعش در عراق و سوریه می‌جنگند.
این کشور فقیر که با افغانستان مرز مشترک دارد، در این اواخر شاهد افزایش شدید محاکمه‌ها در پیوند به اتهامات افراط گرایی بوده است.
منتقدان اما رژیم مستبد امام علی رحمان را متهم می‌کنند که به مخالفان خود برچسب افراط گرایی می‌زند تا به این ترتیب فرمانروایی خود بر این کشور هشت میلیونی را مستحکم‌تر کند.
در سال گذشته میلادی گزارش‌های زیادی از تراشیدن اجباری ریش مردم توسط پولیس به نشر رسیدند و در عین زمان، حکومت محدودیت‌هایی برای فروش لباس‌های اسلامی نیز وضع کرده است.
سازمان دیدبان حقوق بشر مستقر در نیویارک روز چهار شنبه گفت که تاجیکستان شاهد «بدترین سرکوب سیاسی و دینی بعد از ختم جنگ داخلی این کشور است.»
براساس برخی آمارها، جنگ داخلی پنج ساله تاجیکستان بیش از 100 هزار قربانی به جا گذاشت که سرانجام با پیروزی نیروهای حامی حکومت علیه نیروهای اسلامگرایان و دیگر گروه‌ها در سال 1997 به پایان رسید.
حکومت سال گذشته فعالیت حزب معتدل "نهضت اسلامی تاجیکستان" را ممنوع اعلام کرد و آن را یک گروه تروریستی خواند. این حزب بزرگ‌ ترین اپوزیسیون حکومت بود.
محاکمه چندین عضو حزب نهضت اسلامی تاجیکستان به اتهام‌های افراط گرایی در جریان است و ایالات متحده امریکا، اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد با نشر اعلامیه‌هایی نگرانی خود را از این بابت ابراز داشته اند.
اما حکومت تاجیکستان از این محاکمه‌ها دفاع کرده و مدعی است که چنین اقدام‌هایی برای جلوگیری از گسترش افراط گرایی در کشور لازمی است
ــــــ

ابراز علاقمندی پوتین و پادشاه عربستان به رفع بحران سوریه © AP Photo/ SPA
سیاسی
13:41 19.02.2016
موضوع: بحران سوریه (674)
1760223
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و سلمان بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه عربستان سعودی در یک گفتگوی تلفنی، علاقمندی خوددر حل و فصل بحران سوریه و تامین امنیت در سراسر منطقه خاور نزدیک و شمال آفریقا را ابراز کردند.
در اطلاعیه دفتر مطبوعاتی کرملین ضمن اعلام این مطلب گفته می شود طرفین همچنین تمایل مشترک خود به ادامه روند گسترش همکاری روسیه و عربستان در تمام راستا ها را خاطرنشان ساختند.
http://ir.sputniknew
:بیشتر بخوانید

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

پنج اقتصاد برگ جهان

مصر پایتخت اداری جدید را با هزینه ۴۵ میلیارد دلار می‌سازد

آب درمانی" مزایا و مضرات