دیجیاتو نوشت: گزارشها میگویند چین قصد دارد برای پاسخدادن به رونمایی از B-۲۱ آمریکا، دست به عرضه بمبافکن پنهانکار جدیدی بهنام H-۲۰ بزند.
در شرایطی که آمریکا میخواهد ۱۱ آذر از پیشرفتهترین بمبافکن پنهانکار دنیا رونمایی کند، گزارشها حاکی از آن است که ارتش چین هم به عرضه بمبافکن H-۲۰ نزدیک شده و میخواهد دامنه حملات این جنگنده را دو برابر محصولات موجود کند.
به گزارش خبرگزاری South China Morning Post، چند فرمانده نیروی هوایی ارتش چین تأکید کردهاند که این کشور تمایل دارد قابلیتهای مبارزهای خود در عملیاتهای دفاعی و تهاجمی را تقویت کند و بازدارندگی راهبردی مدنظر رئیس جمهور «شی جینپینگ» را اجرا سازد.
چین به منظور تقویت توانمندیهای هوایی خود در حال کار روی سری ۲۰ هواپیماهای پیشرفته شامل هواپیمای باربری Y-۲۰، هلیکوپتر Z-۲۰ و جنگنده پنهانکار J-۲۰ است. H-۲۰ هم میخواهد بهعنوان بمبافکن پنهانکار به کار گرفته شود و حفره مربوطه را در ارتش این کشور پر کند.
طرح احتمالی بمبافکن B-۲۱
فعلاً مشخص نیست که چین واقعاً میخواهد بههمین زودیها از بمبافکن پنهانکار خود پرده بردارد یا خیر. با این حال، زمانی که H-۲۰ از راه برسد، مطمئناً با رقیب آمریکایی خود یعنی B-۲۱ Raider مقایسه خواهد شد. جنگنده آمریکا باید دو نسل جلوتر از B-۲ باشد که اولین پرواز خود را در اواخر دهه ۱۹۸۰ انجام داد.
متخصصان به خبرگزاری چینی SCMP اعلام کردهاند که فاصله میان این دو بمبافکن بهسرعت در حال کمتر شدن است. در نتیجه، انتظار نمیرود که در مراسم معرفی B-۲۱ اطلاعات زیادی درباره قابلیتهای آن ارائه شود تا چینیها امکان کپیبرداری از این قابلیتها را نداشته باشند.
از سوی دیگر، عدهای این احتمال را مطرح کردهاند که H-۲۰ حتی در مقایسه با آخرین نسخه B-۲ که در طول دههها بروزرسانیهای زیادی دریافت کرده، ضعیفتر باشد. ولی آنچه در ساخت H-۲۰ اهمیت دارد، شکستن انحصار آمریکا در تولید بمبافکنهای پنهانکار است.
چینیها اولین بار در اوایل دهه ۲۰۰۰ اعلام کردند که خواهان تولید بمبافکنهای پنهانکارند. این کشور در سال ۲۰۱۳ گفت مشغول کار روی هواپیمایی با توان حمل دهها تن مهمات جنگی است و میتواند بدون سوخت مجدد تا ۸ هزار کیلومتر پرواز کند. پکن در سال ۲۰۱۸ رسماً بمبافکن خود را معرفی کرد اما چیزی از آن به نمایش نگذاشت. حالا باید منتظر باشیم تا ببینیم H-۲۰ چگونه معرفی خواهد
بمبافکن پنهانکار H-۲۱ در مقابل B-۲۱ آمریکا قرار میگیرد
وزير دفاع طالبان يظهر للمرة الأولى الأربعاء - 27 أكتوبر 2021 د ب أ - إسلام أباد الملا محمد يعقوب A A ظهر وزير الدفاع في حكومة طالبان الملا محمد يعقوب أمام وسائل الإعلام للمرة الأولى في كابول ، حيث تحدث في فعالية لحث رجال الأعمال على الاستثمار في قطاع الصحة بأفغانستان. ويعقوب هو ابن الراحل الملا عمر، المؤسس والقائد الأعلى الأول لحركة طالبان، التي حكمت أفغانستان في الفترة من 1996 حتى2001. وأشار يعقوب، الذي بدا في الثلاثينات من عمره، أثناء حديثه في فعالية بمستشفى ساردار محمد داود خان العسكرية، إلى أن عقود الحرب في أفغانستان انتهت. ودعا رجال الأعمال للاستثمار في أفغانستان، وطالب الأطباء بخدمة المرضى داخل بلادهم، حتى لا يسعى أي أفغان للحصول على العلاج الطبي في الخارج. وزیر دفاع طالبان برای اولین بار ظاهر شد چهارشنبه - 27 اکتبر 2021 DBA - اسلام آباد ملا محمد یعقوب ملا محمد یعقوب وزیر دفاع طالبان برای اولین بار در کابل در مقابل رسانه ها ظاهر شد و در یک مراسم سخنرانی کرد و از تجار خواست تا در بخش صحت افغانستان سرمایه گذاری کنند. یعقوب فرزند...
ح در حالی که تورم در اروپا و ایالات متحده در ماه گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است، روسیه و اعضای کشورهای بریکس نشان دادند که رهبران پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور در میانه "ایجاد یک ارز ذخیره بین المللی" هستند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، تحلیلگران بر این باورند که ارز ذخیره بریکس برای رقابت با دلار آمریکا و ارز حق برداشت ویژه صندوق بین المللی پول است. ولادیمیر پوتین در چهاردهمین اجلاس بریکس از ایجاد یک ارز ذخیره بینالمللی جدید خبر داد؛ ترکیه، مصر و عربستان سعودی در نظر دارند به بریکس بپیوندند. در طول ماه گذشته، غرب با تورم داغ و افزایش سرسامآور قیمتهای انرژی دست و پنجه نرم کرده است. سیاستمداران در بریتانیا، اروپا و ایالات متحده تلاش کردهاند فاجعه اقتصادی را به گردن تعدادی از موارد مانند جنگ اوکراین و روسیه و پاندمی کرونا بیندازند. دادههای مربوط به قیمتهای مصرفکننده ماه گذشته در آمریکا و اروپا به بالاترین حد خود رسیده است و بسیاری از تحلیلگران میگویند کشورهای غربی در رکود اقتصادی هستند یا در شرف تجربه آن هستند. در همین حال، در پایان ماه ژوئن، اعضای کشورهای ...
توافق هسته ای: جزئیات مهم 'برنامه جامع اقدام مشترک' 15 ژوئیه 2015 - 24 تیر 1394 همرسانی پس از ۲۰ ماه مذاکره، ایران و کشورهای عضو گروه پنج ۱+۵ (آمریکا، بریتانیا، فرانسه، چین، روسیه و آلمان) به توافقی دست پیدا کرده اند که بخش های حساس برنامه هسته ای ایران را در ازای لغو تحریم های شدید بین المللی، محدود می کند. کاخ سفید می گوید در صورت اجرای این توافق، تدابیر سخت و جدید مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته ای خواهد شد. این در حالیست که ایران همواره بر صلح آمیز بودن تمام جوانب برنامه هسته ای خود تاکید داشته است. مسیر غنی سازی اورانیوم ایران دو مرکز غنی سازی اورانیوم دارد: تاسیسات نطنز و سایت زیرزمینی فردو. ایران در مجموع ۲۰ هزار دستگاه غنی سازی (سانتریفیوژ) در این دو مرکز دارد. بر مبنای توافق وین که "برنامه جامع اقدام مشترک" نام گرفته است، ایران می تواند در ظرف ۱۰ سال آینده حداکثر ۵۰۶۰ دستگاه سانتریفیوژ از نوع سانتریفیوژهای نسل اول خود در تاسیسات نطنز نصب کند. ذخیره اورانیوم غنی شده ایران نیز در ظرف ۱۵ سال آینده ۹۸ درصد کاهش خواهد یافت و در حد ۳۰۰ کیلوگرم ...