رئیس جمهور روسیه گفت، که روسیه به ثبات وضعیت در افغانستان کمک خواهد کرد، اما نخستین کار تشکیل یک دولت فراگیر در این کشور است، که شامل نمایندگان همه اقوام در سطح مناسب باشد.
به گزارش اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه درباره آشفتگی افغانستان گفت، که روسیه به ثبات وضعیت در افغانستان کمک خواهد کرد، اما نخستین کار تشکیل یک دولت فراگیر در این کشور است.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه در نشست سران این اتحادیه گفت: " وضعیت در افغانستان همچنان دشوار است و احتمال نفوذ شبه نظامیان به سرزمین های کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی زیاد است".
او بیان کرد: "من نگرانی همکارانی را که درباره وضعیت افغانستان سخن گفتند، به اشتراک می گذارم. البته وضعیت همچنان دشوار است. خطر نفوذ شبه نظامیان سازمان های تروریستی بین المللی گوناگون به قلمرو کشورهای سازمان پیمان امنیت جمعی همچنان زیاد است و گسترش ایدئولوژی افراطی در میان آنها وجود دارد. جمعیت کشورهای آسیای مرکزی خطر فعال شدن زیرزمینی تندروی را در منطقه افزایش می دهد".
همانطور که پوتین توضیح داد، این در واقع برای همه کشورهای عضو این انجمن صدق می کند.
وی همچنین خاطرنشان کرد، که روسیه بر این باور است که هماهنگی بیشتر در چارچوب سازمان پیمان امنیت جمعی درباره همه ای جنبه های کلیدی مشکل افغانستان مورد نیاز است.
به گفته رهبر روسیه، ادامه کار نزدیک در خط خدمات شایسته برای کشف به موقع تهدیدات تروریسم، افراط گرایی و جنایات مواد مخدر ضروری است.
او اضافه کرد: و البته [لازم است] این تهدیدها با کمک عملیات ویژه مشترک و اقدامات عملیاتی که کارایی آنها را ثابت کرده است، خنثی شود.
رئیس جمهور فدراسیون روسیه خاطرنشان کرد، که مسکو برای ایجاد ثبات در افغانستان و در چارچوب دیگر سازوکارهای چندجانبه کمک خواهد کرد".
او یادآوری کرد: "هفته گذشته، می خواهم در اینباره به اطلاع شما برسانم، نشستی با فرمت رایزنی مسکو در پایتخت روسیه برگزار شد: روسیه، چین، پاکستان، ایران، هند و پنج کشور آسیای میانه در آن شرکت داشتند".
افزون بر این، پوتین ادامه داد، وظیفه اولویتدار در این مرحله "اطمینان از تشکیل یک دولت واقعاً فراگیر افغانستان است، که شامل نمایندگان همه اقوام در سطح مناسب باشد".
هفته پیش در مسکو گردهمایی درباره حل آشفتگی افغانستان با شرکت ده ها کشور برگزار شد، که همه کشورها خواستار تشکیل یک حکومت فراگیر در افغانستان شدند.
یادآوری می کنیم، که پس از امضای پیمان نامه ای امریکا با گروه طالبان، این گروه در پانزدهم ماه اگوست سال گذشته میلادی بدون درگیری و در یک معامله پنهانی و پیچیده این کشور را بدون درگیری تصرف کرد و بنای یک حکومت تک قومی را گذاشت که در آن بیش از 80 درصد از قوم پشتون شامل می باشد.
وزير دفاع طالبان يظهر للمرة الأولى الأربعاء - 27 أكتوبر 2021 د ب أ - إسلام أباد الملا محمد يعقوب A A ظهر وزير الدفاع في حكومة طالبان الملا محمد يعقوب أمام وسائل الإعلام للمرة الأولى في كابول ، حيث تحدث في فعالية لحث رجال الأعمال على الاستثمار في قطاع الصحة بأفغانستان. ويعقوب هو ابن الراحل الملا عمر، المؤسس والقائد الأعلى الأول لحركة طالبان، التي حكمت أفغانستان في الفترة من 1996 حتى2001. وأشار يعقوب، الذي بدا في الثلاثينات من عمره، أثناء حديثه في فعالية بمستشفى ساردار محمد داود خان العسكرية، إلى أن عقود الحرب في أفغانستان انتهت. ودعا رجال الأعمال للاستثمار في أفغانستان، وطالب الأطباء بخدمة المرضى داخل بلادهم، حتى لا يسعى أي أفغان للحصول على العلاج الطبي في الخارج. وزیر دفاع طالبان برای اولین بار ظاهر شد چهارشنبه - 27 اکتبر 2021 DBA - اسلام آباد ملا محمد یعقوب ملا محمد یعقوب وزیر دفاع طالبان برای اولین بار در کابل در مقابل رسانه ها ظاهر شد و در یک مراسم سخنرانی کرد و از تجار خواست تا در بخش صحت افغانستان سرمایه گذاری کنند. یعقوب فرزند...
ح در حالی که تورم در اروپا و ایالات متحده در ماه گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است، روسیه و اعضای کشورهای بریکس نشان دادند که رهبران پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور در میانه "ایجاد یک ارز ذخیره بین المللی" هستند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، تحلیلگران بر این باورند که ارز ذخیره بریکس برای رقابت با دلار آمریکا و ارز حق برداشت ویژه صندوق بین المللی پول است. ولادیمیر پوتین در چهاردهمین اجلاس بریکس از ایجاد یک ارز ذخیره بینالمللی جدید خبر داد؛ ترکیه، مصر و عربستان سعودی در نظر دارند به بریکس بپیوندند. در طول ماه گذشته، غرب با تورم داغ و افزایش سرسامآور قیمتهای انرژی دست و پنجه نرم کرده است. سیاستمداران در بریتانیا، اروپا و ایالات متحده تلاش کردهاند فاجعه اقتصادی را به گردن تعدادی از موارد مانند جنگ اوکراین و روسیه و پاندمی کرونا بیندازند. دادههای مربوط به قیمتهای مصرفکننده ماه گذشته در آمریکا و اروپا به بالاترین حد خود رسیده است و بسیاری از تحلیلگران میگویند کشورهای غربی در رکود اقتصادی هستند یا در شرف تجربه آن هستند. در همین حال، در پایان ماه ژوئن، اعضای کشورهای ...
توافق هسته ای: جزئیات مهم 'برنامه جامع اقدام مشترک' 15 ژوئیه 2015 - 24 تیر 1394 همرسانی پس از ۲۰ ماه مذاکره، ایران و کشورهای عضو گروه پنج ۱+۵ (آمریکا، بریتانیا، فرانسه، چین، روسیه و آلمان) به توافقی دست پیدا کرده اند که بخش های حساس برنامه هسته ای ایران را در ازای لغو تحریم های شدید بین المللی، محدود می کند. کاخ سفید می گوید در صورت اجرای این توافق، تدابیر سخت و جدید مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته ای خواهد شد. این در حالیست که ایران همواره بر صلح آمیز بودن تمام جوانب برنامه هسته ای خود تاکید داشته است. مسیر غنی سازی اورانیوم ایران دو مرکز غنی سازی اورانیوم دارد: تاسیسات نطنز و سایت زیرزمینی فردو. ایران در مجموع ۲۰ هزار دستگاه غنی سازی (سانتریفیوژ) در این دو مرکز دارد. بر مبنای توافق وین که "برنامه جامع اقدام مشترک" نام گرفته است، ایران می تواند در ظرف ۱۰ سال آینده حداکثر ۵۰۶۰ دستگاه سانتریفیوژ از نوع سانتریفیوژهای نسل اول خود در تاسیسات نطنز نصب کند. ذخیره اورانیوم غنی شده ایران نیز در ظرف ۱۵ سال آینده ۹۸ درصد کاهش خواهد یافت و در حد ۳۰۰ کیلوگرم ...