عبدالله نباید تسلیم ایجاد حکومت وحدت ملی می‌شد


عبدالله نباید تسلیم ایجاد حکومت وحدت ملی می‌شد/تلاش غرب برای تضعیف مجاهدین افغان 

شناسه خبر: 1158822 سرویس: بین الملل 
نذیر احمد حنفی

نماینده پارلمان افغانستان با اشاره به تنشهای اخیر رهبران دولت کابل اظهار داشت که عبدالله نباید تسلیم ایجاد حکومت وحدت ملی می‌شد در حالی که غربی‌ها همواره برای تضعیف مجاهدین این کشور تلاش می‌کنند. 

«قاضی نذیر احمد حنفی» نماینده پارلمان افغانستان در گفت‌وگو با خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیماعلام کرد: بروز اختلافات «عبدالله عبدالله» رئیس اجرایی و «اشرف‌غنی» رئیس‌جمهور افغانستان نشان می‌دهد که غنی قصد اداره امورات دولت و تصمیم‌گیری به تنهایی را دارد.
وی افزود: اختلافات کنونی رئیس‌جمهور و رئیس اجرایی افغانستان بستری برای جنجال‌های مردم افغانستان است و با توجه به جنگ‌هایی که از سوی دشمنان در این کشور دامن زده می‌شود نباید به چنین مشکلاتی پرداخت زیرا این اختلافات زیان‌های مختلفی در ابعاد گوناگون برای افغانستان به همراه دارد.
حنفی اظهار داشت: اعتراضات «عبدالرشید دوستم» معاون اول رئیس‌جمهور افغانستان، از یک سو و انتقادهای عبدالله و تشکل‌های جهادی از سوی دیگر نشان دهنده این است که اشرف‌غنی قصد دارد مسائلی را به تنهایی تصمیم بگیرد.
نماینده پارلمان افغانستان خطاب به رئیس‌جمهور این کشور گفت: تصمیم‌گیری فردی موجب تنهایی می‌شود و برای رفع این مشکلات باید هرچه سریع‌تر اقدامی صورت گیرد در غیر این صورت این مصیبت‌هایی که تاکنون همواره همراه افغانستان بوده، ادامه می‌یابند.
وی در پاسخ به پرسشی در مورد موضوع‌گیریها در خصوص تحولات کنونی افغانستان، اظهار داشت که موضع مجاهدین از گذشته تاکنون مشخص بوده است و نیازی به پرداختن مجدد به این مسئله نیست.
رئیس اجرایی در مورد مجاهدین خلاف خواست مردم عمل کرد
حنفی ادامه داد که گلایه تنها از عبدالله نیست زیرا ساعت‌ها با عبدالله و اشرف‌غنی در زمان تبلیغات انتخاباتی صحبت کردم و بارها در منزل این شخصیت‌ها از جمله اشرف‌غنی نشستم و تقاضا کردم تا همه متحد شویم اما غنی گفت که اگر متحد شویم موقعیت مجاهدین را تا 50 سال دیگر نیز تثبیت می‌کنیم.
نماینده پارلمان افغانستان تاکید کرد که عبدالله نباید اجازه می‌داد که کار به تشکیل حکومت وحدت ملی و تقسیم قدرت در افغانستان برسد و باید به اعتراض‌های خود ادامه می‌داد تا مجاهدین بر اتحاد خودشان باقی می‌ماندند اما در این قسمت رئیس اجرایی ضعیف و برخلاف خواست مردم عمل کرد.
وی بیان داشت: یکی از مهمترین مشکلات مجاهدین که بزرگان ما نیز در این قضیه اشتباه کردند، این بود که وزارت کشور افغانستان نباید به نور الحق علومی واگذار می‌شد زیرا به محضی که این قدرت به وی داده شد، تمام اشخاصی که در جهان پراکنده بودند را جمع کرد و به آنها سِمَت داد و اکنون سوال اینجاست که چرا وزیر کشور کنونی نمی‌تواند کسی را در پُستی بگمارد بنابراین معلوم می‌شود که غرب و شرق یک هدف دارند و آن انزوای ممالک اسلامی است.
عضو مجاهدین افغانستان در خصوص عدم موفقیت عبدالله در حمایت از آنها با وجود وعده‌های متعدد گفت: وزارت انرژی و آب که در حال حاضر در دست هراتی‌هاست را قرار بود به «صیقل» کسی که در آمریکا ساکن بود، بدهند و زمانی که این شخص با من تماس گرفت که "لطفاً به من رأی بدهید" به وی گفتم که نه تنها به تو رأی نمی‌دهم بلکه این موضوع را رسانه‌ای می‌کنم و همه شما را ناکام خواهم کرد سپس تلفن را قطع کردم و دوباره تماس گرفت.
در نتیجه با تلاش بنده و فشارهایی که اعمال شد صیقل نتوانست آرای لازم را کسب کند و تمام این کارها بخاطر فشارهای جمعی انجام شد.
ایجاد حکومت اسلامی در افغانستان از ثمره‌های جهاد است
نذیر احمد حنفی با انتقاد از عملکرد غرب در افغانستان اذعان داشت: حکومت‌های غربی پس از سال 1364 هجری شمسی سعی در مخدوش کردن چهره جهاد و مجاهدین داشته‌اند و هدف آنها انزوای ممالک اسلامی است.
وی افزود: امکان ایجاد حکومت مقتدر اسلامی در افغانستان از ثمره‌های جهاد است و  غربی‌ها را نسبت به مجاهدین نگران کرد و آنان را وا داشت تا تمام نیروی خود را برای مخدوش کردن چهره جهاد و مجاهدین به کار گیرند.
نماینده پارلمان افغانستان سال‌های 1362 و 1363 شمسی را به عنوان سالهای تلاش روسیه برای تضعیف جهاد مردم افغانستان یاد کرد و گفت  که با شکست تلاش‌های شوروی سابق در تضعیف مجاهدین، این کشور روی به تشکیل حکومت‌های شبه‌نظامی آورد و با استفاده از این فرصت روسیه و آمریکا متحد شدند تا با دامن زدن به اختلافات میان مجاهدین افغان، نظامی را بر سر کار بیاورند که مسلمانان در آن نقشی نداشته باشند.
حنفی ادامه داد: "در سال 1362، «سل یکراست» معاون دبیر کل ناتو در بروکسل، در جمع اعضای این پیمان گفت خط سبز آمد و خط سرخ را بلعید بدین معنا که مجاهدین آمدند و روسها را بلعیدند و اگر ما جلوی این مجاهدین را نگیریم خود به خود این‌ها با امکاناتی که دارند جهان را فراخواهند گرفت."
آمریکا و کشورهای غربی حامی جنگ در افغانستان 
وی با بیان اینکه جنگ‌ها از سوی آمریکا و کشورهای غربی حمایت می‌شود، اظهار داشت: مجاهدین افغان بودند که اقتدار و سیاست شوروی سابق را درهم شکستند و اکنون این مجاهدین را خانه‌نشین کردند و این نشان می‌دهد که غرب به دنبال شعله‌ور نگه داشتن آتش جنگ در افغانستان است زیرا عدم بکارگیری از رجال نظامی و با تجربه خود دلیلی بر ادامه جنگ است.
نماینده مردم هرت در پارلمان افغانستان با بیان خاطره‌ای اظهار داشت: وزیر دفاع نروژ به یکی از کمیسیون‌های پارلمان افغانستان آمده بود و از وی پرسیدم که چرا شما نیرو و امکانات خود را می‌آورید و به کشتن می‌دهید، این امکانات را در اختیار مجاهدین قرار دهید تا مشکل به گونه‌ای سریع‌تر حل شود و به پاکستان نیز اخطار دهید که در امور افغانستان مداخله نکند در غیر اینصورت مورد تحریم اقتصادی قرار می‌گیرد اما وی در پاسخ گفت که اگر ما به شما افغان‌ها امکانات دهیم شما جهان‌گیر خواهید شد و ما از شما می‌ترسیم.
معاون کمیسیون قانون‌گذاری پارلمان افغانستان اعلام کرد که سیاست‌های غرب مبنی بر جابه‌جایی نیروها و اعلام خروج و ماندن آنها تنها بخشی از یک هدف است اما هدف اصلی از بین بردن مجاهدین است چرا که اگر غرب به صورت مستقیم اقدام به کشتن مجاهدین کند، ملت افغانستان علیه آنها برمی‌خیزد و این انتحار، انفجار و جنگ فرصتی برای از بین بردن و یا خانه‌نشین کردن مجاهدین محسوب می‌شود.
نذیر احمد اذعان کرد: اقتدار مجاهدین افغانستان باعث شد که کشورهای غربی با نام «طالبان» حرکتی را ایجاد کنند تا بدین وسیله مجاهدین را از بین ببرند و زمانی که از نابود شدن تسلیحات نظامی افغانستان اطمینان حاصل کردند، حکومت طالبان را تضعیف کردند اما در زمان لویه جرگه قانون اساسی که حس کردند امکان روی کار آمدن مجاهدین در افغانستان وجود دارد، طالبان را دوباره تقویت کردند.
عضو مجلس نمایندگان افغانستان اظهار داشت که جنگ‌های داخل افغانستان و ممالک اسلامی از یک دریچه رهبری می‌شود و آن نیز غرب و ادامه جنگ صلیبی است.
وی با بیهوده خواندن مذاکرات صلح افغانستان با توجه به مشکلات موجود گفت: مذاکرات صلح فقط یک ترفند است و هیچگونه تأثیری نداشته و نیروهای امنیتی افغان را غافل نگاه داشته است و حیله‌ای از سوی پاکستان است.
قاضی نذیر احمد حنفی در خصوص دیدگاه خود نسبت به کشورهای همسایه به ویژه ایران و پاکستان نیز اظهارداشت که نسبت به هر دو کشور همسایه افغانستان گلایه دارم. نسبت به پاکستان موضوع مشخص و واضح است اما در رابطه با ایران هم شایعاتی وجود دارد که در امور افغانستان مداخلاتی را انجام می‌دهد که صحت این گفته‌ها بر عهده سازمان‌های مربوطه است.

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

پنج اقتصاد برگ جهان

مصر پایتخت اداری جدید را با هزینه ۴۵ میلیارد دلار می‌سازد

آب درمانی" مزایا و مضرات