وحشت امريكا از ورود سيستم موشك پيشرفته به ايران

 

وحشت آمریکا از ورود سیستم موشکی پیشرفته روسیه به ایران/ عکس

با افزایش سطح همکاری‌های نظامی بین ایران و روسیه مقامات آمریکایی نگران ورود سیستم پیشرفته موشکی اس‌ ۴۰۰ به ایران شده‌اند. 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این روزها خبرهایی درباره ورود پیشرفته‌ترین تسلیحات روس از جمله جنگنده سوخو ۳۵ به ایران در رسانه‌های دیده می‌شود، و احتمال می‌رود که همکاری‌های نظامی ایران روسیه بیش از این هم ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: 

بر اساس خبر اوراسین‌تایمز مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند که در پی افزایش سطح همکاری‌های نظامی احتمال فرستادن پدافند موشکی اس ۴۰۰ به ایران قوت گرفته است.

از آنجا که ایران هم‌اکنون سامانه دفاع موشکی اس ۳۰۰ را در اختیار دارد، خرید سیستم پدافندی اس ۴۰۰ دور از انتظار نیست. البته ایران پیش از این اعلام کرده که با وجود ساخت سیستم‌های پدافندی بومی چون باور ۳۷۳ نیازی به اس ۴۰۰ ندارد.

باور ۳۷۳ سیستم پدافندی برد بلندی است که همزمان امکان شناسایی ۱۰۰ هدف، رهگیری ۶۰ هدف و درگیر شدن با ۶ هدف را دارد.

پیشرفته‌ترین سیستم پدافند موشکی روسیه

سیستم دفاع موشکی اس ۴۰۰، سیستم پدافندی متحرک زمین به هوایی است که قابلیت درگیر شدن با هواگردهای نظامی از جمله جنگنده‌های پیشرفته، پهپادها، موشک‌های کروز و از همه مهم‌تر موشک‌های بالستیک در فاز پایانی حمله را دارد.

روسیه این پدافند موشکی را از سال ۲۰۰۷ به خدمت ارتش خود درآورده است.

این سیستم با دارا بودن سه مدل موشک که برای درگیری با اهداف بسیار دور، دور و با فاصله متوسط طراحی شده‌اند می‌تواند همزمان با ۱۲ هدف درگیر شود.

وحشت آمریکا از ورود سیستم موشکی پیشرفته روسیه به ایران/ عکس

دوربردترین موشک این سامانه اهدافی در فاصله ۴۰۰ کیلومتری را هدف قرار می‌دهد که در حالی که موشک برد متوسط آن می‌تواند اهدافی در فاصله ۱۵۰ کیلومتری را سرنگون کند.

یک گردان استاندارد اس-۴۰۰ معمولا هشت پرتابگر با ۳۲ موشک و یک پست فرماندهی سیار دارد.

روسیه اعلام کرده است که رادار پانورامیک 91N6E که در این سیستم مورد استفاده قرار گرفته، می‌تواند هواگردهای پنهان‌کار را در فاصله ۱۵۰ کیلومتر شناسایی کند.

چین، بلاروس، هند و ترکیه کشورهایی هستند که این سیستم پدافندی را در اختیار دارند

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

پنج اقتصاد برگ جهان

مصر پایتخت اداری جدید را با هزینه ۴۵ میلیارد دلار می‌سازد

آب درمانی" مزایا و مضرات