با شکل گيري نظام جديد و تضمين آزادي بيان و رسانه ها درافغانستان، رسانه ها رشد کمي وکيفي قابل ملاحظه اي نموده اند
.تصوير عبدالقيود اكرمي بنيان گذار تلويزيوت تعليمي و تربيتي معارف كن در سه بخش آغاز بكار نمود.
١-نشرات براي شاگردان معارف
٢- نشرات سواد آموزي
٣-و نشرات صحي
اين سه بر نامني در كابل و ولايات تحت پوشش داش
https://p.dw.com/p/G20o
درکناررسانه هاي خصوصي رسانه هاي دولتي افغانستان نيز رشد خوبي داشته اند. از سال 1381 خورشيدي يک سلسله نشرات آموزشي براي دانش آموزان مکتب ها دوباره از شبکه راديو تلويزيون ملي افغانستان آغاز شده بود که اخيراً به مساعدت مالي ايتاليا اين برنامه ها درچوکات وزارت معارف کشور داراي شبکه مسقل شده است که به نام راديو تلويزيون تعليمي وتربيتي افغانستان درشهر کابل به فعاليت نشراتي آغازکرده است.
آقاي صفي الله حير رييس راديو تلويزيون تعليمي وتربيتي افغانستان در صحبتي با صداي آلمان درخصوص نشرات اين شبکه گفت:
« ما نشرات مستقل خود را از آغازسال تعليمي 1387 آغاز
کرده ايم، قسمي که معلوم مي شود فعلاً به نام آزمايش است ولي در
اين برنامه هاي آزمايشي هم ما برنامه اساسي آموزشي را نشر مي کنيم ، به اين خاطر آزمايشي است که ما توان بيشتر پيداکنيم تابرنامه هاي خوبتر وبهتر براي هموطنان خود نشر نماييم وهمچنان زمان نشراتي ما وسيع تر وبيشتر گردد».
به قول آقاي حيرهم اکنون راديوي تعليمي وتربيتي 24 ساعت نشرات داشته، تلويزيون تعليمي وتربيتي 6 ساعت در شبانه روز نشرات دارد.
اين راديو تلويزيون روي موج FM حدود 60 کيلومتراطراف شهرکابل را تحت پوشش نشراتي قرارداده مي تواند.
برنامه هاي عمده اي راديو تلويزيون تعليمي وتربيتي شامل شيوه هاي آموزشي جديد براي دانش آموزان، شيوه هاي آموزشي جديد براي آموزگاران، برنامه هاي صحي، مسايل فرهنگي وديني، برنامه ي ورزشي، اضرار موادمخدرشده وبعضي از برنامه ها ومسابقات آموزشي مکتب ها را اين راديو تلويزيون به صورت مستقيم به نشر مي رساند.
آقاي حيردرمورد هزينه احياي مستقل راديو تلوزيون تعليمي وتربيتي اضافه داشت«2.5 ميليون دالر را دولت ايتاليا از طريق يونسکو به راديو تلويزيون تعليمي وتربيتي کمک نموده است که بخاطر احياي راديو تلويزيون تعليمي وتربيتي به مصرف رسيده است، اين کمک شامل تعمير، وسايل وشامل تمام چيزهاي مي شود که شما مي بينيد، نه تنها ايتاليا بلکه وزارت معارف در اين خصوص بوديجه خود را دارد».
سيد عبداقهار حقيقت استاد تعليم وتربيه دريک دانشگاه افغانستان در خصوص نشربرنامه هاي آموزشي از راديو تلويزيون مي گويد:«اهداف عمده ي آموزش وپروش ايجاد تغيير نسبتاً ثابت ومطلوب در رفتاريادگيرنده مي باشد. بدون ترديد وقتي ما به اين مقصود دسترسي پيداکرده مي توانيم که روند آموزش توام باوسايل سمعي وبصري به پيش رود. اگربرنامه هاي آموزشي از طريق راديو وبخصوص تلويزيون نشر وپخش گردد سرعت يادگيري چندبرابر بالا خواهد رفت در عين زمان يادگيري پايدار مي شود».
راديو تلويزيون تعليمي وتربيتي با چهل نفرکارمند وچهار ديپارتمنت فعاليت هاي نشراتي اش را ادامه داده توقع دارد تشکيلات وسيعتري را وزارت معارف براي اين راديو تلويزيون منظور نمايد.
بايد گفت که برنامه هاي راديويي وتلويزيوني تعليمي وتربيتي در افغانستان وبخصوص در شهر کابل سابقه سي ساله دارد
نشرات تلویزیون معارف جهانی شد
گزارشگر:هارون مجیدی/ یک شنبه 7 قوس 1395 ۶ قوس ۱۳۹۵
نشرات جهانی تلویزیون تعلیمی و تربیتی معارف، طی محفلی با حضور داشت شمار زیادی از مسوولان حکومتی، فرهنگیان، روزنامهنگاران و نویسندهگان دیروز(شنبه، ۶ قوس)، افتتاح شد.
دکتر اسدالله حنیف بلخی وزیر معارف کشور ضمن بازدید از وسایل دیجیتالی رادیو تلویزیون معارف از ریاست این رادیو تلویزیون خواست، برنامهیی را برای بلند بردن ظرفیت کارمندان این ادارده تدوین کنند.
به گفتۀ وزیر معارف، رادیو تلویزیون معارف برای کشاندن بحث آموزش در تمام خانههای کشور نقش ارزنده دارد و مسوولان در این وزارت میکوشند تا برای بلند رفتن سطح برنامههای این نهاد کارهای تازهیی انجام دهند.
در این حال، رحمت الله بیگانه رییس رادیو تلویزیون معارف در سخنانی تاریخچه دیروز و امروز این نهاد را به معرفی گرفته و گفت، در فرصتی زمانی که او مسوولیت این اداره را به دوش گرفته، تلاش کرده است که برنامههای جدیدی را از طریق رادیو و تلویزیون معارف پیشکش مخاطبان کند.
به گفتۀ آقای بیگانه، کارمندان این نهاد ظرفیت تولید برنامه های متنوع آموزشی و پرورشی و فرهنگی را دارا است و آنان در آینده می کوشند تا چهرۀ این رسانه را بهتر از بیش سازند.
سفیر ایتالیا در سخنانی با برشمردن اهیمت وجود رسانهیی برای آموزش و پرورش در افغانستان گفت که کشور ایتالیا مصمم است تا همکاریهای خود را برای بهتر شدن کیفیت رادیو تلویزیون معارف ادامه دهد.
ریاست عمومی رادیو تلویزیون رسانهیی متعلق به وزارت معارف کشور است.
این نهاد در سال ۱۳۴۸ آغاز بهکار کرد. در طول جنگهای افغانستان این سازمان عملاً فعالیتی نداشت تا اینکه در سال ۱۳۸۱ با کمک یونسکو فعالیت خود را از سر گرفت. درماه حمل ۱۳۸۵ تلویزیون آموزشی افغانستان به صورت آزمایشی شروع به فعالیت کرد و یکسال بعد در میزان سال ۱۳۸۵ این تلویزیون پخش خود را رسماً شروع کرد.
رادیو تلویزیون معارف در چند سال پسین تنها، کابل و شماری از ولایات کشور را تحت پوشش خود داشت که با رفتن نشرات این رادیو تلویزیون روی شبکۀ “عقاب” و “افغانست” و همچنان دیجیتالی شدن وسایل نهاد، نشرات آن سراسری و جهانی شده است
ح در حالی که تورم در اروپا و ایالات متحده در ماه گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است، روسیه و اعضای کشورهای بریکس نشان دادند که رهبران پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور در میانه "ایجاد یک ارز ذخیره بین المللی" هستند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، تحلیلگران بر این باورند که ارز ذخیره بریکس برای رقابت با دلار آمریکا و ارز حق برداشت ویژه صندوق بین المللی پول است. ولادیمیر پوتین در چهاردهمین اجلاس بریکس از ایجاد یک ارز ذخیره بینالمللی جدید خبر داد؛ ترکیه، مصر و عربستان سعودی در نظر دارند به بریکس بپیوندند. در طول ماه گذشته، غرب با تورم داغ و افزایش سرسامآور قیمتهای انرژی دست و پنجه نرم کرده است. سیاستمداران در بریتانیا، اروپا و ایالات متحده تلاش کردهاند فاجعه اقتصادی را به گردن تعدادی از موارد مانند جنگ اوکراین و روسیه و پاندمی کرونا بیندازند. دادههای مربوط به قیمتهای مصرفکننده ماه گذشته در آمریکا و اروپا به بالاترین حد خود رسیده است و بسیاری از تحلیلگران میگویند کشورهای غربی در رکود اقتصادی هستند یا در شرف تجربه آن هستند. در همین حال، در پایان ماه ژوئن، اعضای کشورهای
ویدیو.. مصر پایتخت اداری جدید را با هزینه ۴۵ میلیارد دلار میسازد شنبه 23 جمادی الاول 1436هـ - 14 مارس 2015م 0 شرم الشیخ – اشرف عبدالحمید، خالد حسنی مقامات دولت مصر از آغاز اولین مرحله طرح سرمایه گذاری برای ساخت یک پایتخت اداری و تجاری در ۴۵ کیلومتری قاهره پایتخت این کشور، خبر دادهاند. طبق این گزارش هزینه سرمایه گذاری برای ساخت چنین شهری که به سبک طرحهای سرمایه گذاری در شهر دبی ساخته میشود، به مبلغ ۴۵ میلیارد دلار خواهد بود. به گفته مقامهای مصری همه موسسات دولتی و وزارتخانهها به پایتخت جدید که میان قاهره و دریای سرخ قرار خواهد گرفت، منتقل خواهد شد. دکتور مصطفی مدبولی، وزیر مسکن مصر گفت: «ساخت این شهر به ۵ تا ۷ سال وقت نیاز دارد». وی افزود: «مساحت این شهر ۱۵۰۰ کیلومتر مربع خواهد بود و پارلمان، کاخ ریاست جمهوری و وزارت خارجه مصر و سفارتخانههای خارجی از قاهره به این شهر منتقل خواهند شد». وزیر مسکن مصر اظهار داشت: «این پایتخت جدید در ۴۵ کیلومتری قاهره، ۸۰ کیلومتری شهر سوئز و ۵۵ کیلومتری کانال سوئز قرار میگیرد». گفت
"آب درمانی" مزایا و مضرا کد خبر: ۴۰۸۷۶ بازدید: ۱۸۴۰ تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰ آب درمانی یا هیدروتراپی روشی درمانی است که در فیزیوتراپی و کاردرمانی از آن استفاده میشود. هدف از آب درمانی کاهش درد بیمار و افزایش دامنه حرکات مفاصل و قدرت اندام با استفاده از آب است. فرادید | یکی از عمدهترین دلایلی که افراد را پیش دکتر میفرستد درد در قسمتهای مختلف بدن است. درد کمر، گردن، پا و دست. حالتهای آرتروز و بروز دیسکها این روزها زیاد مردم را اذیت میکند. از طرفی بیماریهای دیگری که گریبان مردم را میگیرد همیشه نیاز به دارو ندارد و میتوان با درمانهای سادهتر جلوی آنها را گرفت. این بار بیایید یک درمان سادهتر و کم خرجتر را امتحان کنید، آب درمانی. آب درمانی چیست؟ آب درمانی یا هیدروتراپی روشی درمانی است که در فیزیوتراپی و کاردرمانی از آن استفاده میشود. هدف از آب درمانی کاهش درد بیمار و افزایش دامنه حرکات مفاصل و قدرت اندام با استفاده از آب است. آب درمانی در درمان بیماریهای اندام به چند روش تاثیر دارد که یکی از آنها گرم ک