شهروندان پاکستان که در نزدیکی مرز با افغانستان زندگی میکنند بر ضد تقویت جنگجویان اسلامگرا در این مناطق دست به اعتراض زدند. این معترضان از حکومت پاکستان خواستند که اقدامات جدی را برای جلوگیری از تصرف وزیرستان شمالی از سوی شبه نظامیان اسلامگرا روی دست گیرند.
سخنگوی طالبان پاکستان این اعتراض مردم را "سبوتاژ" نامید و گفت که از سوی "غربیها تمویل" شده است.
بر بنیاد اظهارات پولیس محلی، اعتراض کنندگان جاده عمومی را که این منطقه را به سایر شهرهای پاکستان وصل میکرد، شام پنجشنبه این هفته مسدود کردند.
آنان پرچم های سیاه را علیه طالبان بر بام های منازل خود نیز به اهتزاز درآوردند.
منطقه سوات در نزدیکی وزیرستان شمالی هم گواه راه اندازی یک حرکت اعتراض مشابه بوده است.
منطقه وزیرستان شمالی در نزدیکی افغانستان، تا سال ۲۰۱۴ پایگاه مهم طالبان پاکستانی دانسته میشد. اعضای این گروه در اثر عملیات نیروهای ارتش پاکستان مجبور شدند که به خاک افغانستان فرار کنند.
حکومت در اسلام آباد روابط بسیار پیچیده ای با تحریک طالبان (تی تی پی) پاکستان دارد، و این گروه شبه نظامی روابط نزدیکی با طالبان افغانستان دارد. اسلام آباد در سال ۲۰۰۸ تحریک طالبان را ممنوع اعلام کرد. این گروه مسلح مسئول حملات مختلف تروریستی در پاکستان به ویژه حمله به مکتبی در پیشاور در سال ۲۰۱۴ است. در این حمله ۱۴۹ نفر از جمله ۱۳۲ کودک کشته شدند.
طالبان پاکستانی همچنان به مواضع نظامی این کشور حمله کرده اند و به همین دلیل نارضایتی شدیدی در اردوی این کشور وجود دارد. افراد این گروه مسلح در سال ۲۰۱۲ ملاله یوسفزی را مورد شلیک قرار دادند. ملاله بعداً به دلیل تلاشهایش برای ترویج آموزش در زادگاهش سوات، جایزه بین المللی نوبل را دریافت کرد. بنابراین، زمانی که مقامات پاکستانی تصمیم به آغاز گفتگوهای صلح با تحریک طالبان پاکستان گرفتند، این تصمیم به طور گسترده در پاکستان محکوم شد.
امکان آتش بس فوری وجود ندارد
پس از ماه آگست سال ۲۰۲۱، طالبان افغانستان نقش میانجی را در مذاکرات بین طالبان پاکستان و اسلام آباد ایفا کرده است. تاکنون چندین دور گفتگو ها در کابل برگزار شده است اما نتیجه قابل توجهی به دست نیامده است. در نتیجه مذاکرات در ماه می، روی "آتش بس دایمی" در برابر آزادی ده ها جنگجو و فرمانده تحریک طالبان پاکستان توافق صورت گرفت، اما تحلیلگران معتقدند که این توافق همچنان به طور گسترده و مداوم نقض میشود.
یکی از خواسته های تحریک طالبان پاکستان این است که مناطق قبیله یی در امتداد مرز با افغانستان (فاتا) که وضعیت نیمه خودمختار دارند، به این مناطق بازگردانده شود. در سال ۲۰۱۸، اسلام آباد به خاطر دولتداری خوب، (فاتا) را با خیبر پشتونخوا در جنوب شرق کشور ادغام کرد. این منطقه محل امنی برای شبه نظامیانی است که از دو سوی مرز عملیات میکنند. چندی پیش، یک گروه هشت نفری از علمای پاکستان برای پایان دادن به این بحران به کابل رفتند، اما این گروه شبه نظامی در موضع خود انعطاف نشان نداد.
درخواست های غیرقابل اجرا
کارشناسان امنیتی میگویند که خواسته های تحریک طالبان پاکستان برای حکومت پاکستان غیرقابل قبول است. ملیحه لودی، سفیر سابق پاکستان در سازمان ملل متحد در گفتگو با دویچه وله گفت: «پاکستان میخواهد به جنگ ۱۴ ساله با تحریک طالبان پاکستان پایان دهد و امنیت را در مناطق مرزی برقرار کند. به همین دلیل به مذاکره با این گروه متخاصم تصمیم گرفت و رهبران افغانستان را میانجی قرار داد.»
وی افزود که "این گفتگوها به طرز ناامیدکننده ای پیش رفته و مملو از مشکلات است." لودی تصریح کرد که از جمله خواسته های اصلی تحریک طالبان پاکستان بازگشت (فاتا) به وضعیت سابق، اجرای قوانین شریعت در منطقه و خروج اردوی پاکستان از مناطق مرزی است. مایکل کوگلمن، کارشناس مسائل جنوب آسیا در مرکز تحقیقاتی اندیشکده واشنگتن، به نتیجه این مذاکرات چندان خوشبین نیست.
وی در گفتگو با دویچه وله گفت: «تی تی پی درخواست کرده است و فکر نمیکنم پاکستان این درخواست را بپذیرد.» او در ادامه اظهار داشته است که از سوی دیگر به نظر نمیرسد که تحریک طالبان پاکستان قصد داشته باشد امتیازی بدهد، اما حتی در صورت حصول توافق نیز بعید است که این توافق بر سر جای خود باقی بماند. در گذشته شاهد بودیم که با وجود چنین توافقاتی، تحریک طالبان پاکستان بار دیگر دست به خشونت زده است.« کوگلمن می افزاید که همچنین نمیتوان تصور کرد که اسلام آباد تصمیم ادغام (فاتا) را تغییر دهد، زیرا اگر این اتفاق بیفتد، پیروزی بزرگی برای تحریک طالبان پاکستان محسوب میشود.
او میگوید: «از طریق حکومت داری ضعیف و تصمیمات ضعیف حکومت، گروه های مسلح فرصت بزرگی برای افزایش قدرت و اجرای خواسته ها و ایده های خود خواهند داشت و من فکر میکنم اسلام آباد هرگز برای این کار آماده نخواهد بود.»
ح در حالی که تورم در اروپا و ایالات متحده در ماه گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است، روسیه و اعضای کشورهای بریکس نشان دادند که رهبران پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور در میانه "ایجاد یک ارز ذخیره بین المللی" هستند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، تحلیلگران بر این باورند که ارز ذخیره بریکس برای رقابت با دلار آمریکا و ارز حق برداشت ویژه صندوق بین المللی پول است. ولادیمیر پوتین در چهاردهمین اجلاس بریکس از ایجاد یک ارز ذخیره بینالمللی جدید خبر داد؛ ترکیه، مصر و عربستان سعودی در نظر دارند به بریکس بپیوندند. در طول ماه گذشته، غرب با تورم داغ و افزایش سرسامآور قیمتهای انرژی دست و پنجه نرم کرده است. سیاستمداران در بریتانیا، اروپا و ایالات متحده تلاش کردهاند فاجعه اقتصادی را به گردن تعدادی از موارد مانند جنگ اوکراین و روسیه و پاندمی کرونا بیندازند. دادههای مربوط به قیمتهای مصرفکننده ماه گذشته در آمریکا و اروپا به بالاترین حد خود رسیده است و بسیاری از تحلیلگران میگویند کشورهای غربی در رکود اقتصادی هستند یا در شرف تجربه آن هستند. در همین حال، در پایان ماه ژوئن، اعضای کشورهای ...
ویدیو.. مصر پایتخت اداری جدید را با هزینه ۴۵ میلیارد دلار میسازد شنبه 23 جمادی الاول 1436هـ - 14 مارس 2015م 0 شرم الشیخ – اشرف عبدالحمید، خالد حسنی مقامات دولت مصر از آغاز اولین مرحله طرح سرمایه گذاری برای ساخت یک پایتخت اداری و تجاری در ۴۵ کیلومتری قاهره پایتخت این کشور، خبر دادهاند. طبق این گزارش هزینه سرمایه گذاری برای ساخت چنین شهری که به سبک طرحهای سرمایه گذاری در شهر دبی ساخته میشود، به مبلغ ۴۵ میلیارد دلار خواهد بود. به گفته مقامهای مصری همه موسسات دولتی و وزارتخانهها به پایتخت جدید که میان قاهره و دریای سرخ قرار خواهد گرفت، منتقل خواهد شد. دکتور مصطفی مدبولی، وزیر مسکن مصر گفت: «ساخت این شهر به ۵ تا ۷ سال وقت نیاز دارد». وی افزود: «مساحت این شهر ۱۵۰۰ کیلومتر مربع خواهد بود و پارلمان، کاخ ریاست جمهوری و وزارت خارجه مصر و سفارتخانههای خارجی از قاهره به این شهر منتقل خواهند شد». وزیر مسکن مصر اظهار داشت: «این پایتخت جدید در ۴۵ کیلومتری قاهره، ۸۰ کیلومتری شهر سوئز و ۵۵ کیلومتری کانال سوئز قرار میگیرد». ...
"آب درمانی" مزایا و مضرا کد خبر: ۴۰۸۷۶ بازدید: ۱۸۴۰ تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰ آب درمانی یا هیدروتراپی روشی درمانی است که در فیزیوتراپی و کاردرمانی از آن استفاده میشود. هدف از آب درمانی کاهش درد بیمار و افزایش دامنه حرکات مفاصل و قدرت اندام با استفاده از آب است. فرادید | یکی از عمدهترین دلایلی که افراد را پیش دکتر میفرستد درد در قسمتهای مختلف بدن است. درد کمر، گردن، پا و دست. حالتهای آرتروز و بروز دیسکها این روزها زیاد مردم را اذیت میکند. از طرفی بیماریهای دیگری که گریبان مردم را میگیرد همیشه نیاز به دارو ندارد و میتوان با درمانهای سادهتر جلوی آنها را گرفت. این بار بیایید یک درمان سادهتر و کم خرجتر را امتحان کنید، آب درمانی. آب درمانی چیست؟ آب درمانی یا هیدروتراپی روشی درمانی است که در فیزیوتراپی و کاردرمانی از آن استفاده میشود. هدف از آب درمانی کاهش درد بیمار و افزایش دامنه حرکات مفاصل و قدرت اندام با استفاده از آب است. آب درمانی در درمان بیماریهای اندام به چ...